Α.Ε.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ανακοίνωση μεταγραφών και έναρξη προετοιμασίας ομάδας

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ολοκληρώνοντας τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, ανακοινώνει την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, του Γιώργου Μπερτσουκλή και του Μάκη Βραχλιώτη

Οι πολύπειροι αυτές παίκτες με προσφορά στην ομάδα κατά το παρελθόν, έρχονται να καλύψουν και τα τελευταία κενά στο ρόστερ της ομάδας και να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο, τις αποτελεσματικές κινήσεις και σχεδιασμό της Διοίκησης για την δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο Γιώργος Μπερτσουκλής, έχει προσφέρει επί σειρά ετών, τόσο ως παίκτης, όσο και ως μέλος της διοίκησης της Α.Ε.Καλαβρύτων και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα του Σκεπαστού, όπου βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο της στην κατηγορία, επιστρέφει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ο Μάκης Βραχλιώτης, επιστρέφει στην γραμμή κρούσης της ομάδας μετά από ένα σύντομο κι αυτός πέρασμα από την ομάδα του Σκεπαστού, όπου είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο της ομάδας πετυχαίνοντας 15 τέρματα σε 20 αγώνες.

Αμφότεροι δήλωσαν μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που επιστρέφουν στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας που έχει ως επίσημη έναρξη την 20η Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 7μμ, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων. Εκεί, την «σκυτάλη» από την Διοίκηση θα παραλάβει ο νέος προπονητής κ. Κώστας Βλάχος όπου και θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας, απρόσκοπτα και με στόχο την δημιουργία αξιόμαχου συνόλου.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. εύχεται σε όλο το δυναμικό της ομάδας υγεία και επίτευξη των στόχων και καλεί όλους να στηρίξουν την ιστορική ομάδα των Καλαβρύτων και την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΟ Δ.Σ. της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ