Ασφάλεια εμβολίων έναντι SARS-Cov2 – Ενημερωτική ημερίδα σήμερα

Aπό την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ι.Ε.Δ.Ε.Π

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) πραγματοποιεί για όλους τους επαγγελματίες υγείας, εξ’ αποστάσεως ενημερωτική  ημερίδα (webinar) με ομιλητή τον Λοιμωξιολόγο Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας, Στέλιο Ασημακόπουλο.

Θέμα της ομιλίας είναι: «Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2».

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 το απόγευμα,  θα προλογίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπρύτανης και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός και ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ Περικλής Δουζδαμπάνης.

Η ενημερωτική  ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κοινής δράσης όλων των φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς ο εμβολιασμός έναντι του νέου κορωνοϊού είναι πλέον μονόδρομος