Ασφάλεια Αιγιαλείας: Επιπλέον 13 συλλήψεις για κλοπές και πληθώρα αδικημάτων σε νέα μεγάλη επιχείρηση

Για ακόμα μία ημέρα η Ασφάλεια Αιγιαλείας, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή Ασφαλείας κ. Ιορδάνη Μαγειράκη, υλοποίησε εξειδικευμένη – στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σχεδόν με το σύνολο των στελεχών της και τη συμμετοχή και της Ο.Π.Κ.Ε. της Ασφάλειας Αιγιαλείας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα 16-1-2023 από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας και πιο συγκεκριμένα σε ιδιαιτέρως εγκληματογόνες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “aigialeia24.gr” η αστυνομική επιχείρηση υλοποιήθηκε στην περιοχή της Κρόκοβας και στα Ζαχλωρίτικα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν:

1 ημεδαπός για κλοπή και για τη νομοθεσία περί όπλων ν.2168/1993.

5 ημεδαποί για κλοπές.

2 ημεδαποί για κλοπές και για μη έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

1 ημεδαπός για κλοπή και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

1 ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

1 ημεδαπός για μη έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

2 ημεδαποί για οδήγηση ενώ στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά ελέγχθηκαν πάνω από 50 άτομα, ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν περίπου 30 οχήματα και ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν αρκετές οικίες παρουσία δικαστικού λειτουργού. ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα έγιναν πολλές προσαγωγές Δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Αιγίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η έντονη κινητικότητα της Ασφάλειας Αιγιαλείας, έχει αρχίσει να χτίζει μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στην Αστυνομία, αφού κάθε πληροφορία ελέγχεται και εξετάζεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό επισημαίνουν υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές. Αξίζουν, συγχαρητήρια στα στελέχη της Ασφάλειας Αιγιαλείας, που μάχονται υπό δύσκολες συνθήκες για την πάταξη του εγκλήματος στο Δήμο Αιγιαλείας.