Ασφάλειας Αιγιαλείας: Ακόμα 13 συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές σε μεγάλη επιχείρηση

Εξειδικευμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας σχεδόν με το σύνολο των στελεχών της και τη συμμετοχή και της Ο.Π.Κ.Ε. της Ασφάλειας Αιγιαλείας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών έλαβε χώρα σήμερα 9 Ιανουαρίου 2023 πρωινές ώρες, σε περιοχές του Δήμου Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του “aigialeia24.gr” κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν:

1 ημεδαπός για κλοπή, για τη νομοθεσία περί όπλων, όπου και κατασχέθηκε ένα πιστόλι zastava και φυσίγγια, αλλά και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

1 ημεδαπός για νομοθεσία περί όπλων, όπου και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά αλλά και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπου και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία ινδικής κάνναβης.

1 ημεδαπός για κλοπή και για νομοθεσία περί όπλων, όπου και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά.

7 ημεδαποί για κλοπές.

1 ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

2 ημεδαποί για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνολικά ελέγχθηκαν πάνω από 50 άτομα, ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν περίπου 40 οχήματα και ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν αρκετές οικίες παρουσία δικαστικού λειτουργού. Δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Αιγίου.

Η Ασφάλεια Αιγιαλείας, με επικεφαλής το Διοικητή κ. Ιορδάνη Μαγειράκη, συνεχίζει δυναμικά το δύσκολο έργο της και εγγυάται την εξασφάλιση της ασφάλειας στην περιοχή αρμοδιότητάς της.