Αστέρας Τέμενης – Νάτος ο πρωταθλητής!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Αστέρας Τεµένης BC, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της ΕΑ Παραλίας και έφτασε στην άνετη νίκη µε σκορ 58-40.

Η οµάδα της Αιγιάλειας κατέκτησε το πρωτάθληµα στον 5ο και τελευταίο τελικό της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η, πανηγυρίζοντας τη νίκη – τίτλο κι εξασφαλίζοντας από του χρόνου την παρουσία της στις Εθνικές Κατηγορίες της ΕΟΚ και την Γ’ Εθνική µπάσκετ.

Η ∆ιοίκηση του Αστέρα Τεµένης  B.C. θέλει να ευχαριστήσει θερµά όλους τους φιλάθλους που µέχρι σήµερα τον ακολουθούν πιστά, τον αποθέωσαν στην τελευταία αγωνιστική και κατέκλυσαν το δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο του Αιγίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτη Λυκούδη και τον προπονητή Άρη Ξενούλη αλλά και τους παίκτες του µε τους οποίους έχουν γίνει πια µια µεγάλη αθλητική οικογένεια. Τα συγχαρητήρια της εκφράζει επίσης στην οµάδα µπάσκετ ΕΑ Παραλίας για την εντυπωσιακή πορεία της και την παρουσία της στον τελικό. Τέλος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό της και ειδικά τον Όµιλο ∆ιαγωνιστικών Κέντρων Affidea και τον ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο Θεόδωρο Καρούτζο, για την πολύτιµη στήριξη και συµβολή τους στην επίτευξη των στόχων της.

ΓΙΩΡΓΟΣ XΡΗΣΤΙ∆ΗΣ: “Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν”

Ο πρόεδρος του Τµήµατος Μπάσκετ του Αστέρα Τεµένης B.C. Γεώργιος Χρηστίδης, εµφανώς χαρούµενος και περήφανος για την σπουδαία νίκη, δήλωσε:

– «Η σηµερινή µέρα χαρακτηρίζεται ιστορική για τον Αστέρα Τεµένης και για την κοινότητα της Αιγιάλειας που εκπροσωπεί η αθλητική µας οικογένεια. Πιστεύω πως τα καλύτερα τώρα αρχίζουν και νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω τις θερµές µου ευχαριστίες προς όλους για την υποστήριξή τους. Είµαι πεπεισµένος ότι η άνοδος αυτή θα αποτελέσει την κινητήρια δύναµη στην προσπάθεια που καταβάλλει η οµάδα µας και στους στόχους αγωνιστικούς και µη, που έχουν τεθεί».

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ-ΤΥΠΟΣΠΟΡ”