Απόλλων»: Επιστρέφει ο «Εξολοθρευτής» και μαζί του ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και η «Οικογένεια Άνταμς»!

Σταθερά με τρεις ταινίες στο πρόγραμμα του, συνεχίζει ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», για να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα! Μεγάλη επιστροφή για τον «Εξολοθρευτή» με τον Άρλοντ Σβατζενέγκερ και την Λίντα Χάμιλτον! Επιστρέφει κι ο μεγάλος ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ με τη νέα του ταινία «Πόνος και Δόξα». Έρχεται η «Οικογένεια Άνταμς» για να ξετρελάνει τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου!

“Πόνος και Δόξα”

Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το «Πόνος και Δόξα» μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ Πρωταγωνιστές: Αντόνιο Μπαντέρας, Ασιέρ Ετσεαντία, Λεονάρντο Σμπαράλια, Νόρα Νάβας, Χουλιέτα Σεράνο, Πενέλοπε Κρουζ Διάρκεια: 113

Eξολοθρευτής: σκοτεινό πεπρωμένο

Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ Πρωταγωνιστές: Λίντα Χάμιλτον, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγες, Γκάμπριελ Λούνα, Ντιέγκο Μπονέτα Διάρκεια: 128 λεπτά

«Η οικογένεια Άνταμς» μεταγλ.

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ρυθμικά, με την αξέχαστη μελωδία της «Οικογένειας Άνταμς» η οποία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Ένα… διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η real estate δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Άνταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον & Γκρεγκ Τίρναν

Ακούγονται οι: Όσκαρ Άϊζακ, Σαρλίζ Θερόν, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Φιν Γούλφχαρντ, Νικ Κρολ, Μπέτι Μίντλερ, Άλισον Τζάνεϊ

Διάρκεια: 87 λεπτά

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

Από Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου

17.00: «Οικογένεια Άνταμς» (μεταγλωττισμένο)

19.00: «Πόνος και Δόξα»

21.30: «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο»

Την παρασκευή 8 Νοεμβρίου δεν θα προβληθεί η παιδική ταινία, «Οικογένεια Άνταμς», εξαιτίας παιδικής παράστασης.

 

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

17.00: «Οικογένεια Άνταμς» (μεταγλωττισμένο)

19.00: «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο»

21.30: «Καπερναούμ» (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου),είσοδος για τα μέλη δωρεάν (εγγραφή 30 και 20 ευρώ (φοιτητές -άνεργοι)), εισιτήριο για τα μη μέλη 4 και 3 ευρώ (φοιτητές άνεργοι)

 

Από Τρίτη 12 έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

17.00: «Οικογένεια Άνταμς» (μεταγλωττισμένο)

19.00: «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο»

21.30: «Πόνος και δόξα»,

 

Εκ μέρους της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

Μαρία Τσουκαλά