Αντιδημαρχία Πρόνοιας: Θερμές ευχαριστίες  σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεων 2022

Η Αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των δράσεων του έτους 2022 θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες  σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεων.

Συγκεκριμένα όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της  εθελοντικής  αιμοδοσίας στις 29/12 καθώς και  όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενισχύθηκε η Τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην συλλογή τροφίμων στις 17/12  για την  ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας καθώς και τα Super Market του Δήμου μας που με χαρά φιλοξένησαν την δράση μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα βιβλιοπωλεία «Αθηνά» , «Πολύπτυχο» , «Σύγχρονη Σκέψη» και το βιβλιοπωλείο «Σπανού» για την προσφορά σε αναλώσιμα είδη τα οποία διατέθηκαν στους λιλιπούτιους  φίλους μας στις προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες  δράσεις .

Πρόθεσή μας η συνέχιση και επέκταση όλων των παραπάνω δράσεων. Η ανταπόκριση σας στην προσπάθειά μας αποδεικνύει ότι οι κοινωνίες των ίσων ευκαιριών, χτίζονται μέσα από την δράση και την αλληλεγγύη.

 

Η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής

Διαμάντω Βασικλακοπούλου – Κατρτωνάκη