Αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας “Φίλιππος Οικονόμου”

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, είχαν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 τα μέλη του  Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας “Φίλιππος Οικονόμου”, καθώς ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο πνευματικό κέντρο “Νέοι Ορίζοντες” της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε στο Σύλλογο και στα μέλη του υγεία, αγάπη, ευτυχία και κυρίως ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Καραμάνος, ο οποίος παρουσίασε τη δράση του Συλλόγου κατά την περασμένη χρονιά καθώς και τους στόχους του για το προσεχές διάστημα. Την όμορφη και σύντομη εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου έντυσε μουσικά η Χορωδία του Συλλόγου, η οποία έψαλε και τραγούδησε επίκαιρους ύμνους της Πρωτοχρονιάς και ψαλτοτράγουδα.

Στην κλήρωση που έγινε για το πρωτοχρονιάτικο φλουρί, τυχερός της ημέρας ήταν ο πρωτοψάλτης και εξαίρετος μουσικός κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου,  εύχεται σε όλα τα μέλη του αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη βυζαντινή μουσική και τη δημοτική μας παράδοση, χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία.