Ανοιχτή πρόσκληση συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αιγιαλείας

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

Έχοντας υπόψη :

1)    Την υπ’ αριθ.480/2015 απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, περί έγκρισης Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης Δ. Αιγιαλείας και σε εφαρμογή του άρθρου 76 «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης» του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α/07-06-2010), καθώς και της εγκυκλίου 59/74896/30-12-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα «Θεσμικές αλλαγές του προγράμματος Καλλικράτης», περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

2)    Το γεγονός ότι η θητεία των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δ.Αιγιαλείας , όπως ορίστηκαν με την αριθ. 590/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, λήγει στις 5-03-2017 και προκειμένου να προβεί μετά τις 5/03/2017 στη συγκρότηση από το δημοτικό συμβούλιο της εν λόγω Επιτροπής για τη περίοδο 2017-2019 (Λήξη θητείας Δημοτικής περιόδου).

Προσκαλεί να καταθέσουν εγγράφως τη βούλησή τους για συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αιγιαλείας και να ορίσουν εκπροσώπους τους και αναπληρωματικούς αυτών ,οι παρακάτω εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας, ήτοι: 

των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων

των επιστημονικών συλλόγων και φορέων

των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών

των ενώσεων και συλλόγων γονέων

των αθλητικών, πολιτιστικών και γυναικείων συλλόγων και φορέων

των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών

εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων νέων

άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών

των εργαζομένων στο δήμο και στα νομικά του πρόσωπα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και έως ώρα 14.30΄ κατά τις εργάσιμες ημέρες απευθυνόμενοι στον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Αιγιαλείας, αφού πρωτοκολληθούν στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας στο κτίριο του ΓΑΤΕΙΟΥ Κληροδοτήματος (1ος όροφος) στο Αίγιο .

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Επωνυμία με σφραγίδα/Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυ-δρομείο (εφόσον υπάρχει) .

     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η παρούσα πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγιαλείας www.aigialeia.gov.gr. μαζί με έντυπη αίτηση .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν έντυπη αίτηση & να απευθύνονται  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην κα Κων/να Μουγκάση (Προϊσταμένη Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου) στο τηλέφωνο 2691360641 ή στον κ. Παναγιώτη Χριστόπουλο, δημοτικό υπάλληλο στο τηλέφωνο 2691360642.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αθανάσιος Παναγόπουλος