Ανοιχτή πρόσκληση Δήμου Αιγιάλειας: “Ας φωνάξουμε όλοι μαζί “Let’s Do It Αίγιο»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Το Let’s do it Greece έχει σαν επίκεντρο της δραστηριότητάς του μια μέρα του χρόνου, η οποία για το 2015 έχει ορισθεί η 26η Απριλίου (Κυριακή), να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα περιβάλλοντος και να δημιουργήσει ένα δίκτυο εθελοντών που καθαρίζοντας από απλές περιοχές έως σημαντικά οικοσυστήματα, θα συμβάλλει παράλληλα στη διάδοση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αιγιαλείας (Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και Τμήμα Καθαριότητας), σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής «ο Άγιος Νικόλαος», απευθύνει πρόσκληση συνεργασίας σε Περιβαλλοντικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων-Κηδεμόνων, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, Συστήματα Προσκόπων, Τοπικούς Φορείς-Σωματεία να συμμετέχουν την Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 και ώρα 9:00 π. μ., στον καθαρισμό της παραλίας της Αλυκής και να φωνάξουμε όλοι μαζί «Let’s Do It Δυτική Ελλάδα- Let’s Do It Αίγιο».

Με την ελπίδα να σας έχουμε στο πλευρό μας

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ: ΑΡΧΗ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΑΛΥΚΗΣ/ΩΡΑ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ 8:45

*Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων για τη διανομή του υλικού καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων κ.λ.π.).

Απαραίτητος εξοπλισμός: καπελάκι και αντηλιακό!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Παναγόπουλος