Ανδρέου Λόντου Αιγίου: Ζωντανή μουσική και εκπτώσεις 10%

Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία παίρνει το λόγο, το αποτέλεσµα είναι θεαµατικό. Αυτό συνέβη στην οδό Ανδρέου Λόντου στο Αίγιο, όπου οµάδα καταστηµαταρχών, µε την οικονοµική στήριξη της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου οµόρφυναν τον συγκεκριµένο πεζοδρόµο. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ∆ηµοτικής Κοινότητας Γιώργος Γκιώνης και οµόφωνα τα µέλη βρέθηκαν από την πρώτη στιγµή στο πλευρό των εµπόρων και στήριξαν την  όµορφη ιδέα τους.

 

90 χρωµατιστές οµπρέλες τοποθετήθηκαν και έκλεψαν τα βλέµµατα µε αποτέλεσµα το συγκεκριµένο σηµείο να γίνει αγαπηµένο καθηµερινό “στέκι” των πολιτών. 

Οι έµποροι, όπως και τα Χριστούγεννα που είχαν στολίζει µε φώτα το συγκεκριµένο σηµείο, ενόψει της Πασχαλινής περιόδου προσπάθησαν και έδωσαν µια χαρούµενη νότα στην πολύπαθη και ταλαιπωρηµένη τοπική αγορά και τα κατάφεραν.

Οι καταστηµατάρχες της Ανδρέου Λόντου προγραµµατίζουν καιρού επιτρέποντος, την ηµέρα της παραµονής του εορτασµού της Παναγίας Τρυπητής να υπάρχει ζωντανή μουσική στον πεζόδροµο, ενώ τα καταστήµατα της οδού που συµµετέχουν στις δράσεις, θα προχωρήσουν σε έκπτωση στα είδη τους 10%

Αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που ο λέει ο αλάνθαστος λαός µας “δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο”.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”