Ανακοίνωση – Κάλεσμα – “Η Φίμωση και ο Εκφοβισμός δεν θα περάσουν! Η ελευθερία της γνώμης είναι δικαίωμα!”

Από τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ” ανακοινώθηκαν τα εξής:
 
-“Πραγματοποιείται την Τετάρτη 29/05/2024, μετά από δύο αναβολές, η δίκη που αφορά την μήνυση που υπέβαλε ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος εναντίον του στελέχους της παράταξής μας Αποστόλη Ανδρουτσόπουλου σχετικά με άρθρο που είχε γράψει ο Αποστόλης και αφορούσε το διαγωνισμό για την μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου για 3 χρόνια με έκπτωση 1%.
 
Να σημειωθεί ότι την μια από τις δύο αναβολές προκάλεσε η πλευρά του Δημάρχου ο οποίος δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο προκειμένου να υποστηρίξει την έγκλησή του.
 
Ακολουθώντας την πρακτική του εκφοβισμού των πολιτών που εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους και ασκούν κριτική στα πεπραγμένα του και προσπαθώντας να φιμώσει οποιονδήποτε άλλο προσπαθήσει να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του, προέβη σε αυτή την ενέργεια.
 
Δυστυχώς όμως για τον Δήμαρχο, τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο με την υπ. αρ. 278/2021 πράξη του και μάλιστα ερευνάται από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου για το αδίκημα της απιστίας.
 
Αντί να απολογηθεί ο ίδιος και να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες της Αιγιάλειας που θα πλήρωναν 1,5 εκατ. ευρώ παραπάνω, έχει το θράσος να μηνύει πολίτες.  
 
Δεν θα του περάσει!
 
Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μάϊου και ώρα 09:00 θα είμαστε όλοι έξω από το δικαστήριο Αιγίου να υπερασπιστούμε όχι μόνο τον Αποστόλη αλλά το δικαίωμα του καθενός μας και της κάθε μιας μας να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του/της και να ασκεί κριτική στη τρόπο διαχείρισης του δημόσιου πλούτου”.
 
Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α
Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας