Αιγιάλεια: Υπογράφεται διαταγή για δημιουργία μονάδας ΟΠΚΕ

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι οδηγείται το πάγιο αίτημα της Αιγιάλειας για δημιουργία ΟΠΚΕ (Oμάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) στο Αίγιο, (αποτελούμενη πιθανότατα από 8 άτομα), το οποίο επιτυγχάνεται μετά από την πρωτοβουλία και τις αλλεπάλληλες πιέσεις του δικηγορικού συλλόγου Αιγίου, με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Αιγιάλειας, του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας και φορέων της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργου Μπέσκου, αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 υπογράφεται η σχετική διαταγή  και σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος αναφέρει:

 Όπως μόλις ενημερώθηκα από το Γραφείο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι αύριο θα έχει υπογραφεί η διαταγή του Αρχηγού για τη δημιουργία ομάδας ΟΠΚΕ στην Αιγιάλεια. Η εμμονή και επιμονή για την προστασία των κατοίκων της Αιγιαλείας που ξεκίνησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου με τη συνδρομή προέδρων τοπικών κοινοτήτων της Αιγιάλειας, επιτελούς δικαιώνεται. Ευχαριστώ τον Αρχηγό, τον Στρατηγό Δυτικής Ελλάδος και Νοτίας Ελλάδος για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Η ασφάλεια των πολιτών της Αιγιαλείας είναι αδιαπραγμάτευτη.