Αιγιάλεια: Καταγγελίες για πολίτες που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό και κυκλοφορούν ανενόχλητοι

Αρκετά είναι τα μηνύματα που δεχόμαστε τις τελευταίες μέρες, τα οποία αναφέρουν ότι συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθερα, με τη δικαιολογία ότι αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του ιού σε ελαφριά μορφή ή κάποιοι το κρύβουν παντελώς. Επειδή το θέμα είναι άκρως προσωπικό, φυσικά και δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε τις καταγγελίες αυτές, ωστόσο, επειδή η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, το προβάλουμε, προκειμένου κάποιοι να συνετιστούν και οι υπόλοιποι να προσέχουν ακόμα περισσότερο.

Οι “καταγγέλοντες” στο aigialeia24.gr ζητούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ωστόσο δεν κρύβουν την ανησυχία τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι “κάποιοι επέστρεψαν από διακοπές από νησιά του Αιγαίου και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και όλοι τους κυκλοφορούν και βολτάρουν κανονικότατα σα να μην τρέχει τίποτα και συναναστρέφονται με κόσμο και μάλιστα δηλώνουν και αντιεμβολιαστές”.

Καλό θα είναι, επειδή τα ΜΜΕ δεν έχουν την αρμοδιότητα ούτε του αστυνομικού, ούτε του δικαστή, όσοι έχουν στοιχεία και να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα στην Αιγιάλεια ολοένα και αυξάνονται και ο ιός μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς.