Αιγιάλεια: Διενέργεια Rapid test με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΗΤΑ στους εργαζόμενους Εστίασης και Αναψυχής

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας μέσω του Ά Αντιπροέδρου και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ. Αριστείδη Τηλιγάδη, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Φορέων ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ” προχωρούν στην διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων Rapid test με ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΗΤΑ στους εργαζόμενους Εστίασης και Αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας, στα πλαίσια της επιδημιολογικής επαγρύπνησης, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Αιγιαλείας και την προσωπική συμβολή του Εκπροσώπου της κ. Γιάννη Σταθακόπουλου.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν την Πέμπτη 12 Αυγούστου στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Αχαϊας στο ΑΙΓΙΟ (Ελίκης 24) τις πρωϊνές ώρες από 09:00π.μ. έως 13:30μ.μ. από τα κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη του ΕΟΔΥ με Rapid test. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη για την άμεση ανταπόκρισή του.
Καλούμε όλους του συναδέλφους και εργαζομένους Εστίασης και Αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας να προσέλθουν ώστε να γίνει εφικτή η εβδομαδιαία διάθεση των Rapid test.
Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας