ΑΘΗΝΑ: Κινηματογραφική ληστεία με καλάσνικοφ – Κράτησαν ομήρους

´Αρωμα τρομοκρατίας;

Η μέθοδος που ακολουθήθηκε έχει «άρωμα» από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική

Ληστεία με «άρωμα τρομοκρατίας» έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αμπελοκήπους, μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ.  Τέσσερις  κουκουλοφόροι, ένοπλοι  πιθανότατα με  καλάσνικοφ, εισέβαλαν σε τράπεζα στη λεωφόρο Κηφισίας, περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι.  Οι δράστες ζήτησαν από τον διευθυντή του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν, ενώ απέκλεισαν την έξοδο για τους πελάτες.

Οι δράστες έδειξαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να βιάζονται, αφού βγήκαν τελικά από την τράπεζα στις 4.05′, δηλαδή, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα. Τότε, αφότου έφυγαν, ενημερώθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μέθοδος που ακολουθήθηκε έχει «άρωμα» από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική.

Παραμένει άγνωστο το ποσό που απέσπασαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να καταφέρουν να εξιχνιάσουν τη ληστεία.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, οι δράστες φέρονται να έχουν αποχωρήσει με τα πόδια.

protothema.gr