Αγωνιστική δραστηριότητα ομάδων Κ15 ΚΑΙ Κ20 του Π.Γ.Σ.

Ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι η Κ20

Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νέων της Football League η ομάδα Κ20 του Παναιγιαλείου, έστω και αν παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην ισχυρή Παναχαϊκή στο γήπεδο Ροδιάς. Η ομάδα της Πάτρας παρατάχθηκε με τρεις ποδοσφαιριστές από την επαγγελματική ομάδα (τους οποίους απέκλεισε από τη 18αδα ο Δημήτρης Σπανός ενόψει του σημερινού αγώνα), ενώ προηγήθηκε και στο σκορ με γκολ του Ρουμπάτου με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η απάντηση της ομάδας μας ήρθε στο 73΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόκκορη και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος): Σκούρτης, Τσέρος (13′ λ.τ. Γ. Χριστοδουλόπουλος), Χριστόπουλος (72’ Κοντογιάννης), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μαυρομάτης (60’ Κόκκορης), Μαραυγάκης, Γκούφα (77’ Χ. Χριστοδουλόπουλος), Στίκας, Οικονόμου (85’ Ίλντο), Μπίτρας.

 

«Φιλική» νίκη η Κ15 (4-2)

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα Κ15 του Παναιγιαλείου επικράτησε με 4-2 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου (αντίπαλός της και στο πρωτάθλημα), δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας προηγήθηκε με 4-0 για να μειώσει προς το τέλος του αγώνα ο Απόλλωνας.