Αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κ15 στην Τέμενη και της Κ17 στην Πάτρα

Στην Τέμενη «χτυπά» αύριο η «καρδιά» της Ομάδας Παίδων

Με στόχο να ξεκινήσει με το… δεξί στη δεύτερη φάση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, η Ομάδα Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο, στο γήπεδο της Τέμενης, την «Πάτρα 2005 Α.Ε.». Το κρίσιμο παιχνίδι, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 10.30π.μ., αναμένεται να παρακολουθήσουν δεκάδες φίλαθλοι τόσο από το Αίγιο όσο και από την Πάτρα, καθώς αναμετρώνται δύο από τα καλύτερα σύνολα τής φετινής αγωνιστικής περιόδου, από τη μια ο Παναιγιάλειος που στην πρώτη φάση κατέληξε δεύτερος στη βαθμολογία τού 2ου ομίλου και από την άλλη η πατρινή ομάδα που αναδείχτηκε πρώτη στον 3ο όμιλο της ΕΠΣ.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι η πρώτη τού δευτέρου γύρου, στον οποίο θα συμμετάσχουν έξι συνολικά ομάδες και συγκεκριμένα η δεύτερη, η τέταρτη και η έκτη του 2ου ομίλου (δηλ. Παναιγιάλειος, Δαβουρλής Κ. 92 και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου) αλλά και η πρώτη, η τρίτη και η πέμπτη τού 3ου ομίλου (Πάτρα 2005 Α.Ε., Θησέας – Αστέρας Μιντιλογλίου και Πανμοβριακός Ριόλου αντίστοιχα).

Ο τεχνικός των «μικρών» Χρήστος Παρασκευόπουλος έχει προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του για αυτό το νέο μίνι πρωτάθλημα, από το οποίο στην επόμενη φάση θα περάσουν οι τέσσερις πρώτοι. Αν μη τι άλλο, καλό είναι στο γήπεδο Τέμενης να βρεθούν αύριο όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, ώστε να ενισχύουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των «μελανόλευκων» κόντρα σε έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο και ένα από τα φαβορί για να περάσει στην τρίτη φάση τού φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας.

 

Παναιγιάλειος / ΑΕΑ: Την Κυριακή στην Πάτρα με Αργυρά

Με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση η Κ17 (Παναιγιάλειος / ΑΕΑ) ταξιδεύει μεθαύριο (Κυριακή) στην Πάτρα, όπου στις 4μ.μ. αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νίκης Προαστίου τα Αργυρά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου τής Γ΄ Κατηγορίας.

Τόσο ο Χρήστος Παρασκευόπουλος όσο και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουν έναν ισχυρότατο αντίπαλο, που βρίσκεται στην 4η θέση τού βαθμολογικού πίνακα και που διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα, καθώς στα 10 συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει έχει κερδίσει τα εννέα, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα.

Παρόλα αυτά οι «μελανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι δίχως άγχος και αυτό ενδεχομένως να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και (γιατί όχι;) να δυσκολέψουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι εκείνοι που χρειάζονται το «τρίποντο» για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις τής βαθμολογίας.

Η «μελανόλευκη» ομάδα βρίσκεται στην 12η θέση τού βαθμολογικού πίνακα (επί 14 συνολικά ομάδων), κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 17 ετών, που στις περισσότερες (αν όχι όλες) περιπτώσεις έχουν «κοντραριστεί» με ομάδες που όχι μόνο διαθέτουν έμπειρους αλλά και αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας παίκτες.

k17