Αγιασμός στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Αγιασμός για την νέα αθλητική χρονιά πραγματοποιησε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η Α.Ε. Καλαβρύτων. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμο, συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού Επαρχίας Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του Αρχιερατικού Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμπα, του πρ. Δημητρίου Τζελέπη και του διακόνου Ανδρέα Μάρκου.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Προπονητής των Ακαδημιών Ευθύμιος Τζόβολος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αροανίας κος Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κος Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, ο Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κος Θεόδωρος Σούκας, το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων και γονείς αθλητών.

Ο Μητροπολίτης μας εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρίσκεται ανάμεσα σε νέα παιδιά, επισημαίνοντας στους αθλητές του Συλλόγου τις αξίες και τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού, ευχόμενος μια καλή, υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά.

Ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος, εξήρε για άλλη μια φορά την σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων, τονίζοντας οτι η στήριξη του τοπικού αθλητισμού για την δημοτική αρχή δεν αποτελεί επιλογή αλλά υποχρέωση. Παρότρυνε δε όλους τους αθλητές και τα την διοίκηση να διδάξουν αθλητικό πολιτισμό αφού εκπροσωπούν έναν ιστορικό και δοξασμένο τόπο.

Τέλος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους αθλητές και τις αθλήτριες, συνεχάρη την διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που παρουσιάζει και τους γονείς που στηρίζουν και είναι δίπλα στα παιδιά τους, τονίζοντας οτι όλοι μας πρέπει να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες αυτών των παιδιών γιατί ο αθλητισμός, όπως επισήμανε είναι αξία διαχρονική και τρόπος ζωής.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κος Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας τους, ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν γι αυτή την προσπάθεια και την Δημοτική αρχή για την συμπαράσταση και βοήθεια. Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα στα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.

Να σημειώσουμε οτι την Κυριακή 8 του Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική εκδήλωση για πρώτες βοήθειες, καρδιοαναπνευστική ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ) και την χρήση απινιδωτή, που διωργανώνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων Λάκης Νασιώτης με την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων σε συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.