Αγιασμός και ευχές για τη νέα χρονιά στα ΚΑΠΗ

Με νέες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ξεκινά η φετινή δράση των Κ.Α.Π.Η. του δήμου Αιγιάλειας όπως μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας το απόγευμα τη Πέμπτης στο χώρο του Κέντρου στα Υψηλά Αλώνια.

Από την τελετή του Αγιασμού δεν θα μπορούσε να λείψει ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος όπως άλλωστε συνηθίζει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του. Έτσι για μια ακόμα φορά βρέθηκε ανάμεσα στην όμορφη παρέα των ΚΑΠΗ, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη, το ΔΣ και τους Εθελοντές. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ουσιαστική δουλειά που γίνεται από όλους τους υπεύθυνους της δομής, αλλά και την ανταπόκριση που υπάρχει, αναδεικνύοντας το ΚΑΠΗ  σε ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και δράσης.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία του δήμου Αιγιαλείας» στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκουν οι δομές του ΚΑΠΗ, απευθυνόμενος στα μέλη αναφέρθηκε στην στόχευση για ακόμα περισσότερες δράσεις και προσφορά. «Και φέτος, ο στόχος μας είναι η κοινωνικοποίηση και η δραστηριοποίηση των μελών μας, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ποιότητα ζωής τους» τόνισε ο κ. Ανδριόπουλος ο οποίος επισήμανε με λεπτομέρειες τις πολύπλευρες δράσεις που πρόκειται να γίνουν και θα ακολουθηθούν, καθ ‘όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Οι κυρίες και τα μέλη του ΔΣ του ΚΑΠΗ είχαν ετοιμάσει και φέτος μια όμορφη γιορτή με κεράσματα για όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή προς όλους πρόσκληση για την εκδήλωση.

Σε ότι αφορά την προσπάθεια ορισμένων, διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά γεγονότα και την αλήθεια για την διακοπή των δράσεων της γυμναστικής το προηγούμενο έτος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ επαναλαμβάνει ότι: «εξαιτίας της στάσης της αντιπολίτευσης που είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει ο Δήμος μας προϋπολογισμό, κατ` επέκταση δεν υπήρχε και η δυνατότητα ανανέωσης συμβάσεων προκαλώντας μεγάλη δυσλειτουργία και στο ΝΠΔΔ εκείνη την περίοδο.  Έτσι η σύμβαση με την γυμνάστρια  (και υποψήφια σήμερα δημοτική σύμβουλο) δεν γινόταν να ανανεωθεί!!! Το είπαμε, το εξηγήσαμε, απαντήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο όταν τέθηκε το θέμα! Κάθε άλλη προσπάθεια επαναφοράς του ζητήματος σήμερα εν μέσω προεκλογικής περιόδου κι εφόσον όλοι γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα δε μπορεί παρά να θεωρηθεί `πυροτέχνημα`».