Αίγιο: «1550» και Δημήτρης Σταρόβας «απογείωσαν» μικρούς και μεγάλους!

 «Βούλιαξε» η πλατεία Υψηλών Αλωνίων στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε ο δήμος Αιγιαλείας

 

Τον τέλειο συνδυασμό ψυχαγωγίας και διασκέδασης είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» χθες το βράδυ εκατοντάδες Αιγιώτες (και όχι μόνο) που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δήμου Αιγιαλείας, ο οποίος, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τους πρόσφερε μία μοναδική συναυλία με το γνωστό ροκ συγκρότημα «1550» και τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα!

Άτομα κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, εκεί όπου λίγο μετά τις 8.30μ.μ. εμφανίστηκε το συγκρότημα, το οποίο για ακόμα μία φορά κατέπληξε με τη σκηνική παρουσία και τη διαδραστικότητά του, καθώς μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να γίνει «ένα» με το πολυπληθές κοινό!

Τους καλλιτέχνες καλωσόρισαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Μαρία Τσουκαλά, που, αφού τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους, ευχήθηκαν σε όλους «καλή Πρωτοχρονιά και καλή χρονιά, με περισσότερα όνειρα και περισσότερο φως στις ζωές όλων μας»!

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε το αθηναϊκό συγκρότημα, το οποίο μαζί με το Δημήτρη Σταρόβα και τη Φανή Μελεμενή πρόσφεραν στο κοινό ένα «εκρηκτικό» δίωρο σόου, που περιελάμβανε τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αναμιγμένα με επιτυχίες από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, αστεία πρόζα και πειράγματα επί σκηνής!

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με την «αποθέωση» των καλλιτεχνών, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι οι Αιγιαλείς τους δίνουν απίστευτη ενέργεια!