Αίγιο: Ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και κάρτες “ξυστό”

Σήμερα Παρασκευή 20/1/2023 στις 4 τα ξημερώματα, άνδρες ημεδαποί εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Μητροπόλεως στο Αίγιο και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε 2000 ευρώ. Μαζί τους πήραν και πολλές κάρτες “ξυστό”, η αξία των οποίων με μια πρόχειρη εκτίμηση υπολογίζεται περίπου στις 6000 ευρώ.

Αμέσως η Ασφάλεια Αιγιάλεια Αιγίου, με επικεφαλής το Διοικητή κ. Ιορδάνη Μαγειράκη, κατόπιν εντολής της Πάτρας, κινητοποιήθηκε και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, όπου εντοπίστηκε  όχημα στην περιοχή της Μυρτιάς εγκαταλελειμμένο που σύμφωνα με τις περιγραφές ταίριαζε με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Στη συνέχεια, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν ύποπτο όχημα να εκινείτο στην περιοχή της Άκολης και σε σήμα των αστυνομικών, οι επιβαίνοντες όχι μόνο αρνήθηκαν να σταματήσουν, αλλά προσπάθησαν να εμβολίσουν και το όχημα των ανδρών της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να το σταματήσουν όπου συνελήφθησαν 4 άνδρες, εκ των οποίων οι τρεις κρατούνται και ο ένας κατάφερε να διαφύγει όπου και αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Σε έλεγχο στο αυτοκίνητο, ευρέθησαν κουκούλες, ασύρματοι και πολλά κλοπιμαία. Η Αστυνομία εξετάζει εάν τα δύο αυτά οχήματα συνδέονται με την κλοπή στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι γνώριμοι των Αρχών για κλοπές σε Αχαΐα και Κορίνθια.

Η έρευνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ