Ίδρυση «Member club» του Παναιγιαλείου!

Στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας που θέλει (και επιβάλλεται να λειτουργήσει η ομάδα μας), υπό το φως των δυσμενών οικονομικών δυσχερειών που υφίστανται τόσο στη διοργανώτρια αρχή, όσο και στο σύνολο των ΠΑΕ της Football League, η «μελανόλευκη» διοίκηση προχωρά στη δημιουργία «Member club» του Παναιγιαλείου. Ενός συνόλου ανθρώπων που θα δημιουργήσουν την υγιή βάση για το σήμερα και το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας.

Το υπό σύσταση «Member club» αποτελείται από τρεις κατηγορίες:

PLATINUM κατηγορία: 20 μέλη με ετήσια συνδρομή 1.000 ευρώ

GOLD κατηγορία: 100 μέλη με ετήσια συνδρομή 150 ευρώ

SILVER κατηγορία: 300 μέλη με ετήσια συνδρομή 50 ευρώ.

(Σημ.: Οι προαναφερόμενες συνδρομές ισχύουν για το ημερολογιακό έτος 2017 και οι συμμετέχοντες σ’ αυτή τη διαδικασία γίνονται και αυτομάτως μέλη του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και διατηρούν αυτή την ιδιότητα για όσο διάστημα είναι και μέλη του «Member Club»).

Από την πρώτη κατηγορία δύο άτομα, από τη δεύτερη κατηγορία ένα άτομο και από την τρίτη κατηγορία ένα άτομο θα εκλεγούν (μέσα από διαδικασίες που οι ίδιες οι κατηγορίες θα επιλέξουν) και θα ενταχθούν πλήρως και ισότιμα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», το οποίο θα διευρυνθεί και από 5μελές που είναι σήμερα θα μετατραπεί σε 9μελές.

Στη δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία η συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως θα έχει πλήρη ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο Παναιγιάλειος εξασφάλισε έως σήμερα τρεις ανταποδοτικές προσφορές:

Οι ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. – AB FOOD MARKET (Μητροπόλεως 82 & Γρηγορίου Ε΄) προσφέρουν σε κάθε αγορά που θα γίνεται από το συγκεκριμένο κατάστημα 4% έκπτωση με την επίδειξη της κάρτας μέλους του «Member Club».

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αιγίου «AUTOVISION» προσφέρει 10% έκπτωση στον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων των κατόχων κάρτας μέλους του «Member Club».

Προνομιακές τιμές με σημαντικές εκπτώσεις για εξετάσεις στην Β΄ Ακτινοδιάγνωση Αιγίου των μελών του «Member Club» καθώς και των συγγενών τους Α΄ βαθμού. Για ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ παρέχεται έκπτωση 5% επί της προβλεπόμενης συμμετοχής και για αιμοληψίες σε ανασφάλιστους παρέχονται τιμές κρατικού τιμολογίου, καθώς και έξοδα μετακίνησης (Πάτρα).

(Σημ.: Η εξεύρεση και άλλων προσφορών σε αγαθά τής καθημερινότητας συνεχίζεται και πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τις ανακοινώσουμε).

Θεωρούμε πως η συμμετοχή σας σ’ αυτή τη διαδικασία θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας, βάζοντας γερά θεμέλια στην περαιτέρω πορεία της. Έχοντας πλήρη επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η σημερινή οικογένεια είμαστε πεπεισμένοι πως η συμμετοχή σας στο «Member Club» βοηθά το «πορτοφόλι» της κάθε οικογένειας με τα ανταποδοτικά οφέλη που αυτές θα έχουν. Επιπλέον, στην GOLD κατηγορία υπάρχει η δυνατότητα τμηματικής καταβολής του αντίστοιχου ποσού (2 ισόποσες μηνιαίες δόσεις).

Παρακαλούμε να στηρίξετε την εν λόγω προσπάθεια, να συμμετέχετε ενεργά και να διαδώσετε τη συγκεκριμένη διαδικασία σε όλους ανεξαιρέτως που αγαπούν τον Παναιγιάλειο και ενδιαφέρονται πραγματικά για το σήμερα και κυρίως για το αύριο του συλλόγου.

Επίσης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή της σ’ αυτό μας το εγχείρημα, αλλά και για την εν γένει συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα.

Σας θέλουμε όλες και όλους κοντά μας! Ο Παναιγιάλειος σας θέλει!

Σχετικές πληροφορίες στα γραφεία τής ομάδας (Ανδρονοπούλου 4, τηλ.: 26910 29470), Τάκη Σπυρόπουλο (6976 539012), Τάκη Βαγενά (6972 721216), Μάριο Βαλαβάνη (6974 959697) και Γιώργο Πιέρρο (6976 139201).