Έφυγε ξαφνικά σήμερα το απόγευμα από τη ζωή ο Λάμπης Χριστόπουλος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του συμπολίτη Αιγιώτη Λάμπη Χριστόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο εκλιπών ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, μετά από πρόσκρουση του οχήματος σε ελιά, την ώρα που επέστρεφε από την εξοχική του κατοικία στο Χατζή Αιγίου.

Αύριο, η σορός του θα μεταφερθεί στο Π.Π.Ν. Ρίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή γιανα εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Λάμπης Χριστόπουλος ήταν δημοτικός υπάλληλος, διετέλεσε για αρκετά χρόνια διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγίου, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ επί δημαρχίας Στάθη Θεοδωρακόπουλου με τον οποίο είχαν συγγενική σχέση.

Ο εκλιπών είχε παντρευτεί τη Στέλλα Πούλου είχαν αποκτήσει δύο εξαιρετικά παιδιά την Εύη και τον Αποστόλη και δύο εγγόνια.

Το “aigialeia24.gr” και ο “Τύπος της Αιγιάλειας” συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας και εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια.