«Έφυγε» από τη ζωή ο 49χρονος Χρήστος Σπανός, αδελφός του Δημήτρη Σπανού

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αιγίου και ολόκληρη η Αιγιάλεια με την είδηση του θανάτου του 49χρονου Αιγιώτη Χρήστου Σπανού, αδελφού του προπονητή Δημήτρη Σπανού.

Ο Χρήστος ήταν ένας νέος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και πάντα χαμογελαστός, πάλεψε το τελευταίο διάστημα με σοβαρή ασθένεια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, είχε αγωνιστεί στην ΑΕ Αιγίου και στον Παναιγιάλειο, ενώ για ένα διάστημα είχε περάσει και από το χώρο της διαιτησίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναιγιαλείου, στην οποία αναφέρει:

-“Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. και όλη η «μελανόλευκη» οικογένεια εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πιστού φιλάθλου της ομάδας μας, Χρήστου Σπανού, ο οποίος απεβίωσε μόλις σε ηλικία 49 ετών. Η είδηση του θανάτου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας, βύθισε στο πένθος όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αιγιάλειας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Παναιγιάλειου εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό του Χρήστου και εύχεται στην οικογένεια του αγαπημένου φίλου μας Χρήστου, δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο.

Καλό Παράδεισο”.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα (9/10) στο νεκροταφείο Αιγίου στις 16:00.