Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Ερινεού Ανδρέας Βαρνακιώτης

Την κρισιμότητα της κατάστασής του, την είχε επισημάνει και ο γιος του ΄Αγγελος, ο οποίος με αναρτήσεις του στο fb ζητούσε από τους φίλους να προσευχηθούν μαζί του, ώστε ο πατέρας του να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο Ανδρέας Βαρνακιώτης υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του τόπου μας.  Βρίσκεται στη λίστα με τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες φιλοσόφους σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα www.philosophicalbibliography.com που αναφέρεται στην Ελληνική Φιλοσοφική Βιβλιογραφία. Ο ίδιος έχει επιδείξει πλούσιο συγγραφικό έργο φιλοσοφικού -και όχι μόνο- ενδιαφέροντος και δικαίως συγκαταλέγεται στον κατάλογο αυτό, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται τα ονόματα του Νίκου Καζαντζάκη, του Μανώλη Ανδρόνικου, της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ κ.α. Πριν λίγα χρόνια ανακηρύχθηκε σύγχρονος έλληνας φιλόσοφος από την Ακαδημία Αθηνών, ενώ ανακηρύχθηκε και διδάκτορας της Φιλοσοφίας της Ιστορίας από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου

Δήμαρχος Ερινεού διετέλεσε από την περίοδο από το 2006 έως το 2010 και η πορεία του συνδυάστηκε με τους αγώνες του κατά της κατασκευής του ΧΥΤΑ στην Παπανικολού, ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Ν.Δ.

Επιτυχημένη και η φροντιστηριακή του καριέρα. Μαζί με τον γιο του ΄Αγγελο διατηρούν φροντιστήριο Μ.Ε. στο Αίγιο έχοντας πολλές επιτυχίες μαθητών στο ενεργητικό τους.

Αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καμαρών Ερινεού, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο “Τ.” είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με αυτόν τον αξιόλογο  άνθρωπο, που διακρινόταν για την ευγένεια, το ήθος και την παιδεία του και εύχεται στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.