“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Θωμαΐδης, πρώην διανομέας τοπικών εφημερίδων

Στα 76 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Θωμαΐδης, γνωστός στην τοπική κοινωνία του Αιγίου. Πρώην διανομέας και εισπράκτορας τοπικών εφημερίδων, ήταν χαρακτηριστική φιγούρα στην τοπική αγορά. Όπου και αν πήγαινε κανείς στο κέντρο της πόλης συναντούσε το Γιάννη, που με τη χαρακτηριστική φωνή του έδινε ζωντάνια, συνομιλώντας με τους συμπολίτες του.

Πρώτος στα θελήματα, πρόθυμος, δεν χαλούσε ποτέ χατήρι σε κανέναν και συνεργάστηκε με πρώην εκδότες του τοπικού Τύπου με συνέπεια, ήθος και εντιμότητα. Καλός οικογενειάρχης, φρόντιζε τα παιδιά του, χωρίς να τους λείπει τίποτα.

Το τελευταίο διάστημα είχε κλονιστεί η υγεία του και δεν άντεξε. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, του συμπαραστάθηκαν τα τρία του παιδιά. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας ΄Αννης Συνοικισμού Αιγίου.

Ο “Τύπος της Αιγιάλειας” και το “aigialeia24.gr” αποχαιρετούν έναν καλό φίλο και συνεργάτη και απευθύνουν συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Καλό ταξίδι!