Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας: «Απογειώνει» το κέφι με Νυχτερινή Ποδαράτη και Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου  

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του Παιδικού Καρναβαλιού Αιγιαλείας 2023, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή 2.500 περίπου καρναβαλιστών κάθε ηλικίας, η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δήμου Αιγιαλείας, υπόσχεται ένα κεφάτο και άκρως αποκριάτικο Σαββατοκύριακο (25 και 26 Φεβρουαρίου).

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθεί η «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ».  

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύνονται στους δρόμους για να παρελάσουν μαζί με άρματα και να «μεταδώσουν» σε όλους απλόχερα μια μοναδική αποκριάτικη διάθεση!

Η αφετηρία και η συγκέντρωση θα είναι στο παλιό λιμάνι Αιγίου. Τα άρματα και οι καρναβαλιστές θα ξεκινήσουν στις 7μ.μ. και θα διασχίσουν τις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Κανελλοπούλου, Ταξιαρχών, Κλ. Οικονόμου, Μητροπόλεως.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής θα παίζει από τα άρματα που θα συμμετέχουν μουσική.

Καρναβαλιστές, με οποιαδήποτε αμφίεση, γκρουπ, αλλά και παρέες, μπορούν να ενταχθούν στην παρέλαση σε οποιοδήποτε σημείο από τα προαναφερθέντα.

Κατάληξη στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου θα γίνει ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ και θα δοθεί μαυροδάφνη, προσφορά της εταιρείας CAVINO A.E.

Μεταξύ των γκρουπ που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι τα εξής: «Πάμε σαν άλλοτε» (Καρναβαλική Επιτροπή), «Καμαρωτοί Μάγειρες» (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καμαρών), «Ο Βλάχικος Γάμος» (Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμένης).

Το κλείσιμο των εκδηλώσεων θα γίνει με την ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ και διάφορα άλλα αποκριάτικα δρώμενα την Κυριακή το βράδυ 26/02/2023 στην παραλία Αιγίου, από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ.

Θα υπάρχει καρναβαλική μουσική, ξυλοπόδαροι και μάγοι που θα ψυχαγωγούν τον κόσμο, ενώ σε εξέδρα που θα στηθεί σχολές χορού θα παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα καθώς και χορευτικοί σύλλογοι χορούς της Αποκριάς.

Στις 8.30μ.μ. ο κύριος όγκος των συμμετεχόντων θα μεταφερθεί στο παλιό λιμάνι, όπου στον Φάρο θα γίνει η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, παράλληλα με ρίψη πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήμος Αιγιαλείας, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Αιγιαλείας, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Κρίνος Αναψυκτικά, Ανταίος Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε., Cavino A.E., Amario Suites Hotel, Συγκρότημα Εταιρειών Κουνινιώτη, Metcon – Metal Constructions / Engineeiring, Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί και Ραδιοταξί Αιγίου και Περιχώρων, Αναγνωστόπουλος – Εμπόριο Σιδήρου / Χονδρικό Εμπόριο Παλαιών Σιδήρων και Μετάλλων, Vandesign, Epilogi.Net – Computer Center & More, Supermarket AB Βασιλόπουλος, Βallon.gr, Jumbo – Παπαναστασίου, Gina Tours, Kουτρόπουλος Catering.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες επικοινωνήστε με τους:

Μένιος Κουτρόπουλος (6944246074)

Δημήτριος Ζωιτσούδης (6945256070)

Ντία Παναγοπούλου (6942 982430)