Ένα βήμα Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. μετά την εκδήλωση για τη διαχείριση αποβλήτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής(15/3/2019) η εκδήλωση με θέμα: “Διαχείριση Στερεών Οικιακών Αποβλήτων ,το Ακανθώδες Θέμα του Δήμου μας ”.
Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, η ποιότητα των ομιλιών και η συμμετοχή του κόσμου στην συζήτηση που επακολούθησε ,αποτέλεσαν τους παράγοντες της μεγάλης επιτυχίας .
Ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γεράσιμος Λυμπεράτος και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, γνωστός από την περίοδο που ήταν καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πάτρας και είχε συντάξει το 2011 έκθεση για τον ΧΥΤΑ Αιγείρας με προτάσεις για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων ελλείψεων που διαπίστωσε, χωρίς όμως να εισακουστεί απο την τότε δημοτική αρχή ,παρουσίασε το θέμα ”Στοχεύοντας σε μηδενικά απόβλητα”
Ο Δήμος Αγγελόπουλος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικολογικών Οργανώσεων του Κορινθιακού κόλπου που χρόνια αγωνίζεται με συνέπεια στο Οικολογικό κίνημα παρουσίασε το θέμα “οδικός χάρτης στη νέα διαχείριση”.
Τέλος ο Οικονόμου Τριαντάφυλλος Χημικός Μηχανικός που πρωτοστατεί στο κίνημα της Ανατολικής Αιγιάλειας για το έγκλημα που συντελείται με τον ΧΥΤΑ Αιγείρας ,παρουσίασε το θέμα :¨Η σημερινή εικόνα στο δήμο μας”.
Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος της Παράταξης Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α ) Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος με χαιρετισμό.