Ένας Ελύτης… γλυκά “ψεύτης από το Νηπιαγωγείο Αβύθου

Κατασυγκίνησαν και προκάλεσαν το θαυμασμό οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Αβύθου στην καλοκαιρινή εκδήλωση λήξης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 7 μ.μ. 

Η παράσταση του Νηπιαγωγείου ξεκίνησε με χορό από τον Χορευτικό Όμιλο Αβύθου “Οι Αχαιοί”.

Στη συνέχεια οι μαθητές του ολοήμερου τμήματος  του Νηπιαγωγείου Αβύθου, παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη,  μια παράσταση που ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στην νησιωτική μας Ελλάδα.

Οι μαθητές απήγγειλαν  μελοποιημένα ποιήματα  που τα χόρεψαν και τα τραγούδησαν με ιδιαίτερη ζωντάνια και χαρά και φυσικά απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Υπεύθυνες του ολοήμερου τμήματος είναι οι κ.κ. Κανατσέλη Ευαγγελία και  Ζύγουρα Αναστασία.

Από την άλλη, οι μικροί μαθητές των δύο πρωινών τμημάτων παρουσίασαν την θεατρική παράσταση ο “Ψεματούρης” από το ομώνυμο βιβλίο της Γιολάντας Τσορώνη, όπου ο “Βασιλιάς”ψεύτης Απρίλης καλεί τους μήνες σε διαγωνισμό για το ποιος θα κερδίσει το στέμμα του.

Μέσα απο διασκεδαστικές ατάκες και πολύ χορό οι μαθητές αποκάλυψαν στους θεατές ότι ο Απρίλης ξέρει να κρύβεται καλά πίσω απο τα ψέματά του.

Υπεύθυνες των πρωινών τμημάτων είναι οι κ.κ. Αδαμαντία Φάκου και Ιωάννα Κατριβέση.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδίδοντας άψογα τους ρόλους τους, καταχειροκροτήθηκαν και ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι»!

Αξίζουν σε όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές θερμά συγχαρητήρια !