Έναρξη μαθημάτων σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας και ζωγραφικής

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων των Σχολών Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής, που θα λειτουργήσουν στο Αίγιο και στην Αιγείρα για τη διδακτική περίοδο 2023-2024. 

 Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ε.έ. και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο η έναρξη των μαθημάτων στο Κέντρο Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως (Πολυχρονιάδου 8, άνωθεν του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου) και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην Αιγείρα, στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων, για τη φετινή χρονιά, θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τους σπουδαστές.

Επίσης, θα λειτουργήσει Παιδικό Τμήμα Αγιογραφίας και Ζωγραφικής. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά από 10 ετών και άνω και θα ξεκινήσουν κατόπιν συμπληρώσεως τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθυνθούν στον αγιογράφο κ. Αθανάσιο Παπαγιαννακόπουλο (τηλ. 6972381154), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

Προσκαλούμε και προτρέπουμε τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας να προσέλθουν και να φοιτήσουν στις Σχολές Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρακολουθώντας τα μαθήματα των Ιερών αυτών Τεχνών, ώστε να αναδειχθούν άξιοι συνεχιστές της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.