Έγκλειστος φυλακών κατάπιε 61 ναρκωτικές συσκευασίες για τα περάσει σε φυλακή

Ο δράστης είχε καταπιεί (61) συσκευασίες που περιείχαν (84) γραμμάρια κάνναβης, (8) περίπου γραμμάρια ηρωίνης και (17) περίπου γραμμάρια κοκαΐνης

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 28χρονου έγκλειστου φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του (61) συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν (84,4) γραμμάρια κάνναβης, (7,8) γραμμάρια ηρωίνης και (16,7) γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο δράστης, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε στις (3-12-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 28χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.