Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και θερμές ευχές από φορείς της πόλεως και πιστούς δέχθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος.

Τα παραδοσιακά κάλαντα αντήχησαν στους χώρους των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως συνθέτοντας την εόρτια μουσική προετοιμασία για την  μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων.

Νέοι και μεγαλύτεροι, μουσικές ομάδες όπως η Φιλαρμονική της πόλεώς μας υπό τόν χοράρχη κ. Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο, η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας υπό τον μουσικοδιδάσκαλο κ. Βασίλειο Μπίκο, αλλά και μεμονωμένα παιδιά προσήλθαν, ύμνησαν με τις μελωδικές φωνές τους την Γέννηση του Θεανθρώπου  και ευχήθηκαν  με τον δικό τους τρόπο στον Ποιμενάρχη της τοπικής μας Εκκλησίας, ο οποίος τους υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, πατρική αγάπη καί πλατύ χαμόγελο, εκφράζοντας τις θερμές ευχές και τις ευχαριστίες του προς όλους.

Την ημέρα των Χριστουγέννων κατά  τήν πρωινή Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, ο Σεβασμιώτατος συλλειτούργησε με τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο. Στη Θεία Λειτουργία μετείχε πλήθος πιστών με τους οποίους ο Ποιμενάρχης μας μετά το τέλος της Ακολουθίας αντήλλαξε εόρτιες ευχές.

Στη συνέχεια  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο πραγματοποίησαν ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο του Αιγίου, όπου ευχήθηκαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ἀλλά και στους ασθενείς και τους οικείους τους. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος  εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του στην προσφορά και στην θυσιαστική διακονία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ιδρύματος και τα συγχαρητήριά του σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό.

Επίσης,  επισκεπτόμενος τους θαλάμους νοσηλείας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευομένους και υπομονή και δύναμη στους οικείους τους.