Φωτήλας: «Τα προβλήματα των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας στην πρώτη γραμμή»

Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Δυτικής Αχαΐας αναλύθηκαν σε συνάντηση που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Γεώργιου Γεωργαντά και υπηρεσιακών παραγόντων από τον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, τον Πρόεδρο των Αγροτών Δυτικής Αχαΐας κ. Γιώργο Βεσκούκη, τον τομεάρχη αγροτικών της ΔΕΕΠ κ. Ρήγα Θανασά και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτ. Αχαΐας κ. Βασίλη Κανελλόπουλο όπως επίσης και από το μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ και υπεύθυνος αγροτικού Άγγελο Παναγόπουλο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδοητική και ο Υπουργός με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον άκουσε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που επικεντρώθηκαν στο θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών του οινοποιήσιμου σταφυλιού για το έτος 2020.

To Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Υπουργός κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι είναι πάντα στη διάθεση των αγροτών, συμφώνησε να βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία μαζί τους και ζήτησε να επανεξετάσει το αίτημα βάσει των δημοσιονομικών περιορισμών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Ιάσονας Φωτήλας συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή στενή επαφή και κυρίως σε συνεργασία για θέματα που άπτονται του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με κύριο σκοπό την ενίσχυση της Αχαΐας.