Υποψήφιος με την παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» o Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Η παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Καλογερόπουλος δηλώνει σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο, ένα αξιόλογο και αποτελεσματικό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας και του συνδικαλιστικού χώρου, που αντιπροσωπεύει τον καθημερινό μόχθο του εργατικού δυναμικού της περιοχής μας και εκφράζει απόλυτα και με συνέπεια τον αγώνα για διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στον τόπο μας αλλά και για διατήρηση και αύξηση των θέσεων εργασίας. Η υποψηφιότητά του είναι τιμή για μας».

Από πλευράς του ο κ. Γεωργόπουλος σημειώνει: «Μετά από μακροχρόνια θητεία στον συνδικαλισμό και στο πλάι των εργαζομένων της Αιγιάλειας ως Πρόεδρος του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, πήρα την απόφαση να συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς μου μέσα από τον Δήμο Αιγιαλείας. Έχοντας δίπλα μου τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ. Αιγίου που με στήριξαν τόσα χρόνια, την οικογένεια και τους φίλους και συντρόφους μου, τάσσομαι στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου. Δέσμευσή μου σταθερή παραμένει η προάσπιση των δικαίων αιτημάτων της Αιγιάλειας και η παραγωγική ανάπτυξη της περιοχής μας, που θα φέρει θέσεις εργασίας και ασφάλεια για τους εργαζόμενους».