Τσικνοπέμπτη στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης για γιορτή, χορό και φαγητό. Οι εκπαιδευόμενοι με τους συγγενείς και πολλούς φίλους απόλαυσαν υπέροχες λιχουδιές και διασκέδασαν με την ψυχή τους. 

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τα κρεοπωλεία του Θεόδωρου Θεοφανόπουλου, του Γεωργίου Λινάρδου, των αδελφών Τσινούκα και του Ανδρέα Καρβουνιάρη για τα κρέατα που προσέφεραν αφιλοκερδώς. Επίσης ευχαριστεί όλους τους γονείς των παιδιών για τα χειροποίητα εδέσματα που έφτιαξαν και τέλος τους ψήστες Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη, Σπύρο Γεωργίου και Γιώργο Αλεξανδρόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ανάμεσά τους τίμησαν το χώρο με την παρουσία τους οι εξής: ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, κ. Άρης Παντζόπουλος, η εκπρόσωπος της υφυπουργού υποδομών και μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου, κα. Θεώνη Σταθοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δημήτριος Ελευθεριώτης, ο Διοικητής της Ασφάλειας Αιγίου κ. Βασίλης Ροδόπουλος, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αιγίου, ο Πρόεδρος κοινότητας Αιγίου κ. Θεοφάνης Ραμπαβίλας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι κα. Ελευθερία Μαρνελή, κ. Σωκράτης Μαυρίδης & κα. Παναγιώτα Χριστοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια προορισμός» κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Ταξιαρχόπουλος, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγίου κ. Φώτης Σωτηρόπουλος και οι ιατροί κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντινόπουλος και Σωτήρης Κοίλιας.

Εύχονται υγεία σε όλους και του χρόνου!