Τραγωδία στο Λουτράκι: Σκοτώθηκε 23χρονος Αιγιώτης μοτοσικλετιστής

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από τον ξαφνικό χαμό του 23χρονου Παναγιώτη Ξηρού, ο οποίος σήμερα απόγευμα Τετάρτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε  στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας και βρέθηκε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων. O Παναγιώτης εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στο Αίγιο και ήταν πολύ αγαπητός σε όλους.

Δυστυχώς ο 23χρονος οδηγός της μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο από την πτώση. Όπως αναφέρουν μάρτυρες στο Hlektra.gr ο οδηγός βρέθηκε μέσα στο ρέμα ενώ η μηχανή είχε μείνει πάνω στον δρόμο. Τόσο η  πυροσβεστική υπηρεσία όσο και το ΕΚΑΒ και η αστυνομία έφτασαν γρήγορα στο σημείο για να ανασύρουν τον άτυχο νέο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Hlektra.gr o άτυχος 23χρονος είχε έρθει στο Λουτράκι από το Αίγιο προκειμένου να δει για να αγοράσει την μηχανή με την οποία έγινε το δυστύχημα. Αφού συνάντησε τον πωλητή της μηχανής και τα «βρήκαν» πήγαιναν μαζί στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση της μηχανής. Στην διαδρομή ο 23χρονος ανέπτυξε ταχύτητα με την μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της επάνω στην στροφή και να βρεθεί σε γκρεμό.

 

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρός 23χρονος οδηγός της μηχανής – Έπεσε σε γκρεμό