Ο Νίκος Σιαματάς αθλητής στο “Σεριφάτο”

Το Σεριφάτο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Σιαματά. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 24 χρόνων, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού ίντερ. Ο «μελανόλευκος», πλέον, αθλητής κατάγεται από τα Γιαννιτσά από όπου ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πυλαίας. Ο Νίκος Σιαματάς, επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Α.Σ Μίλωνα, Διομήδη Άργους, ΧΑΝΘ, καθώς και στην Γερμανία με την ομάδα της Myndelsheim.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Νίκος Σιαματάς ανέφερε:

«Ένας νέος χαντμπολικός κύκλος και μία νέα πρόκληση ανοίγει για εμένα τις πόρτες από την ομάδα του Σεριφάτο. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Εγώ σαν αθλητής, πλέον, στην ομάδα του Αιγίου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με σκληρή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε να πετύχει το Σεριφάτο τους στόχους του.»

 

Ο Πρόεδρος Κωστής Παπασταύρου και η διοίκηση του συλλόγου , εύχεται στον Νίκο Σιαματά υγεία, ότι καλύτερο και φυσικά, μία καλή αγωνιστική χρονιά.