Το Σάββατο 27 Μαΐου η γιορτή λήξης του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

Για τους ¨μικρούς¨ του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, η χορευτική χρονιά κλείνει με την μεγάλη παράσταση που πραγματοποιείται την 27η Μαϊου 2017 ( καιρού επιτρέποντος ) στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου.

Το Σάββατο λοιπόν στις 20.30 ξεκινά η γιορτή λήξης του Χορευτικού έτους , με μικρά αφιερώματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Χορεύουν περίπου 300 χορευτές όλων των επιπέδων και των ηλικιών. Χωρισμένοι σε 11 ομάδες, μερικές από τις οποίες είναι εξαιρετικά πολυπληθείς.

Για τους πιο προχωρημένους βέβαια, η χορευτική χρονιά δεν τελειώνει εδώ, αλλά όλο το καλοκαίρι θα συνεχίσουν με παραστάσεις εντός Αιγιαλείας, εντός Ελλάδος και με ένα ταξίδι στην Σλοβακία.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι ο Σύλλογος από τον Ιανουάριο, συμπλήρωσε τα 39 χρόνια έντονης δραστηριότητος και έχει εισέλθει στο 40ό έτος  τρομερής πράγματι για Σύλλογο επαρχιακής πόλης,  αποτελεσματικότητα.  Στην γιορτή που καλούνται όλοι οι Αιγιώτες και που η είσοδος είναι ελεύθερη, οι θεατές που αν ο καιρός είναι καλός θα είναι πολλοί, παρακαλούνται να είναι τουλάχιστον ένα τέταρτο νωρίτερα στο θέατρο.