Το πρόγραμμα του Σεβασμιοτάτου κ. Αμβροσίου για το Μάιο

Από το γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου, ανακοινούνται τα εξής: 

Προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα συσσωρευμένο πλήθος γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων του Μητροπολιτικού Γραφείου, καθώς επίσης μερικά καυτά διοικητικά, οργανωτικά και οικονομικά προβλήματα των Γηροκομείων μας ο Σεβασμιώτατος, εν όψει μάλιστα και της προσεχούς ανόδου στα Καλάβρυτα, θα αφοσιωθεί αποκλειστικώς με τα προβλήματα αυτά, ως εκ τούτου δε ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ είτε επισκέψεις, είτε σε ακρόαση κ.λπ. τους ευλαβείς χριστιανούς από σήμερα μέχρι του τέλους του μηνός.

Επίσης χρειάζεται χρόνο για μια οδοντική θεραπεία, την οποία μάλιστα έχει ήδη αρχίσει. Κατόπιν τούτου όσοι επιθυμούν μίαν επικοινωνίαν μετ’ αυτού παρακαλούνται να απευθύνονται:

 Δια μεν τα διοικητικής φύσεως ζητήματα στον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως, ήτοι τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη,

 Δια δε τα αφορώντα στους Ιερούς Ναούς και τους Ευλαβεστάτους Εφημερίους ζητήματα στον Αρχιερατικό Επίτροπο Αιγίου, ήτοι τον Αιδεσιμολ. π. Χρήστο Τσάκαλο.

Κατά τα άλλα ο Σεβασμιώτατος, Θεού ευδοκούντος, θα επιτελεί ανελλειπώς τα λειτουργικά του καθήκοντα, καθώς επίσης και τις λατρευτικές του υποχρεώσεις.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ