Το ΕΚΑΜΕ Αιγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας ΑμεΑ Αιγίου. Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Δαμιανός Σταυρίδης ο οποίος μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες δίπλα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. ως εθελοντής και στηρίζει με την παρουσία του, τις γνώσεις του και την ευγενική μορφή του κάθε προσπάθεια του ιδιαίτερου αυτού χώρου.

Παρόντες, εκτός από τους εξυπηρετούμενους, το προσωπικό και το Δ.Σ., ήσαν ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραίσκος και ο δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Λεωνίδας Καράμπελας. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την εξέλιξη των εργασιών στις νέες εγκαταστάσεις και ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Η πίτα ήταν προσφορά όπως κάθε χρόνο του αρτοποιείου Καρακάση και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί δημοσίως για την ευγενική χορηγία τόσων χρόνων. Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Γιώργος Γκιώνης ευχήθηκε υγεία σε όλους και ευχαρίστησε τους επισήμους για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ανελλιπώς. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη σημασία του ρόλου των εργαζομένων για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι εργαζόμενοι είναι οι «παίκτες» μιας ομάδας και όταν αυτοί έχουν τη διάθεση και την αντοχή να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν, τότε μόνο η ομάδα πάει μπροστά.

«Καλή , δημιουργική και υγιής χρονιά σε όλους»