ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ – Αίγιο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Στόχευε πάντα σωστά!

Ένα ξεχωριστό άθληµα έκανε την εµφάνιση του στο Αίγιο εδώ και περίπου 10 µήνες και ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις µικρών και µεγάλων. Ο Όµιλος “Κένταυρος” µετά την επιτυχηµένη του πορεία στο άθληµα της Σκοποβολής, δηµιούργησε και τµήµα Τοξοβολίας. Τα γραφεία του βρίσκονται στα “Σκαλάκια” της Φιλοποίµενος σε έναν εκπληκτικό χώρο, όπου όλοι µπορούν να γνωρίσουν το άθληµα και γιατί όχι να δοκιµάσουν τις ικανότητές τους, ενώ προπονήσεις πραγµατοποιούνται στο γήπεδο στο ∆ηµητρόπουλο, µετά από παραχώρηση του χώρου από το νοµικό πρόσωπο του ∆ήµου και τον Πρόεδρό του κ. Τάκη Ανδριόπουλο.

Ο Σύλλογος, παρέχει τόξα για όλους τους µικρούς αθλητές,  αλλά και για τους µεγάλους, καθώς δεν υπάρχει περιορισµός ηλικίας. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ήδη ο “Κένταυρος” µετρά αρκετά µετάλλια αφού οι αθλητές του, έχουν διακριθεί σε όλους τους αγώνες  τοξοβολίας που συµµετείχαν. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σταυρίδης βρίσκεται εκεί για να  σας µυήσει στα “µυστικά” της τοξοβολίας. Σε ένα άθληµα (αρκετά οικονοµικό) εκτόνωσης που πολλοί γονείς το προτιµούν για τα παιδιά τους, αφού απαιτεί ηρεµία και αυτοσυγκέντρωση στον στόχο σου.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν και ο “Κένταυρος” θέτει υψηλούς στόχους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ώρες λειτουργίας:  ∆ευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο (5-9 µ.µ.), στο τηλέφωνο 6972229748.

 

8 ΤΟΞΟΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ  

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 24/9

Οι τοξότες προετοιµάζονται αυτήν την περίοδο µε εντατικούς ρυθµούς, αφού 8 αθλητές του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” θα συµµετέχουν στον αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Τοξοβολίας, που θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο, το Σάββατο 24 Σεπτεµβρίου.