Τζερτζελοκαταστασιόν

Ο  Φλεβάρης, φέτος, είπε να κάνει εντύπωση  και τι κι αν είναι κουτσός ,αποδεικνύεται ολωσδιόλου κοµπλεξικός ! Από τις πρώτες του µέρες αποφάσισε να κάνει γκράντε εµφάνιση …µεγαλοπρεπή και µε χιόνια στόλισε όλη την Ελλάδα, εκεί ,που πιστεύαµε, πως όλος ο χειµώνας, σα παρατεταµένο ,γλυκό Φθινόπωρο, θα κυλούσε ως την Άνοιξη ! Γέµισαν τα χιονοδροµικά κόσµο …πραγµατική γιορτή για τους λάτρες του σκί. Ε , και οι πιο πεδινοί είδαν και κείνοι νιφάδες ,τόσο-όσο για να χαρούν σα µικρά παιδιά !

Της ΑΓΓΕΛΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Από τη στήλη “Χρονογράφημα” στην εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”

Πανζουρλισµός  από κοπές πίτας και πρίν καλά-καλά αυτές να τελειώσουν ,άρχισαν τα µπάλ µασκέ και οι ψησταριές να στήνονται ,για να εορταστεί, όπως της πρέπει, η Τσικνοπέµπτη ! Εµβόλιµος κι ο ξενόφερτος στα µέρη µας Άγιος Βαλεντίνος ,να γεµίζει βιτρίνες µε κατακόκκινες καρδιές , τριαντάφυλλα και σέξυ εσώρουχα ,διότι, εκτός του στοµαχιού πρέπει να ευφραίνεται και η καρδιά !

Μετά Καρνάβαλος κι Αποκριά και µια ∆ευτέρα Τυρινή   Ανάσα δεν θα πάρουµε απ’ τις γιορτές και τις χαρές …και µετά πάµε για Βουλευτικές κι Ανάσταση  ! Λες κι έχουµε ανέβει σ΄ ένα διάδροµο γυµναστικής  κι ολοένα ανεβάζουµε ταχύτητα !  Τόση φιέστα µαζεµένη µια παραζάλη θα µας την δηµιουργήσει !

Χορέψτε ,φλερτάρετε ,πιείτε και ξεσαλώστε ! Αρκετά βάρη έχει η ζωή κι ανάσες πρέπει να παίρνουµε όλοι ! Κι επειδή  η πρόσφατη επικαιρότητα  στην γειτονική σ εµάς χώρα ,µας υπενθύµισε την θνητότητά µας , χαρίστε χαµόγελα ,φιλιά κι αγκαλιές σα να µην υπάρχει αύριο ! Το µόνο που µπορείτε να πάθετε απ’ αυτή την «υπερβολή» είναι το να ταλαιπωρηθείτε µετά από µια ιωσούλα !

Ας ξεκινήσουν οι µουσικές !