Τα γήπεδα της Αιγιάλειας αλλάζουν όψη

Με οργάνωση, μεθοδικότητα και συστηματική δουλειά από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αιγαλείας , ο ένας μετά τον άλλον οι αθλητικοί χώροι από άκρη σε άκρη στην Αιγιάλεια, βελτιώνονται, ευπρεπίζονται και γίνονται ακόμα πιο χρηστικοί και λειτουργικοί.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρών , μετά από πολύμηνες εργασίες, έγινε ολική επανασπορά χλοοτάπητα, έγιναν επιδιορθώσεις στο εξωτερικό των εγκαταστάσεων, καθαρίστηκαν και βάφτηκαν τα αποδυτήρια, τοποθετήθηκαν νέες ντουσιέρες , ενώ παράλληλα καθαρίστηκε και ο περιβάλλοντας χώρος συμβάλλοντας έτσι στη συνολική αναβάθμιση της εικόνας του.

Όσον αφορά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμαρών, έχει ανατεθεί πλέον η πυρασφάλεια σε μηχανολόγο κάτι το οποίο έλειπε για να αδειοδοτηθεί και να μπορεί να φιλοξενεί πανέτοιμο πέρα από προπονήσεις και επίσημους αγώνες.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αβύθου έγινε και εκεί ολική επανασπορά χλοοτάπητα, καθαρίστηκαν τα αποδυτήρια και ο περιβάλλοντας χώρος.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου καθαρίστηκαν και βάφτηκαν η είσοδος και τα αποδυτήρια, φτιάχτηκε και βάφτηκε στα απρόμαυρα από την αρχή ο χώρος των φιλοξενουμένων, τοποθετήθηκαν νέες ντουσιέρες και τουαλέτες, αναβαθμίζοντας έτσι συνολικά το επίπεδο φιλοξενίας των ομάδων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Στο Κλειστό Αιγίου, επισκευάστηκε εξ ολοκλήρου το τερέν στο εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή αγώνων 3 on 3.

Σημειωτέον ότι όλα τα γήπεδα -και ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ- έχουν πλέον κανονισμό λειτουργίας και είναι φυλασσόμενα γεγονός που επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα αλλά και τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να προασπίσει και να διαφυλάξει την τόσο σημαντική στον τομέα αυτό Δημοτική περιουσία.

Αν σε όλα αυτά συνεκτιμηθεί και η έμπρακτη υποστήριξη από πλευράς Δήμου σε μια σειρά από αθλητικά γεγονότα, πολλά από τα οποία τείνουν να γίνουν και μόνιμοι θεσμοί, τότε επιβεβαιώνεται ο υψηλός βαθμός προτεραιότητας που έχει θέσει ο Δήμος μας και στον τομέα του αθλητισμού.