Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της Ν.Δ. «Μήνας Υγείας»

Συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας», με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας στη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα την Παρασκευή στις 21/4/2017. Πρόκειται για οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της ΝΔ με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Πατρών-Ρίο, στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο»

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και στις 18:00, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Ελλάδας (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12, Πάτρα)

«ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

 Παρασκευή 21/04/2017

10:00 Επίσκεψη στο Κ.Υ. ΑΚΡΑΤΑΣ

11:00 Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ – ΡΙΟ

12:15 Επίσκεψη στην Μ.Υ ΠΕΔΥ ΑΓ. ΑΛΕΞΙΟΣ

13:00 Επίσκεψη Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ “ο Άγιος Ανδρέας”

14:00 Επίσκεψη στο Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ”

17:00 Συνέντευξη Τύπου.

18:00 Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Ελλάδας,   (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12 Πάτρα.)