Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές ποδηλάτων του Δήμου Πατρέων και κλοπές σε αυτοκίνητα

Οι δράστες είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ είχαν αφαιρέσει από πλατεία δύο δημοτικά ποδήλατα

Συνελήφθησαν, χθες (5-11-2016) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, δύο αγόρια ηλικίας 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η 29χρονη μητέρα του 13χρονου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η 30χρονη μητέρα του 14χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν με  θραύση τζαμιών, τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε χώρο στάθμευσης, στην Πάτρα, από τα οποία αφαίρεσαν πορτοφόλια, δηλωτικά και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και των κατόχων τους.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν από πλατεία στην Πάτρα, δύο ποδήλατα του Δήμου Πατρέων, τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν, στον τόπο που είχαν διαπράξει τις κλοπές στα αυτοκίνητα.

Για τη σύλληψη των δραστών κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες, σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.