Συναντήσεις Καλογερόπουλου με τους Πρόεδρους Ακράτας και Αιγείρας

Διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας και Αιγείρας, καθώς και με επιχειρηματίες της περιοχής, είχε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της δημοτικής αρχής με τους θεσμικούς εκπροσώπους των κοινοτήτων του Δήμου.

Κατά τις συναντήσεις έγινε ανταλλαγή απόψεων και καταγραφή των αναγκών των κοινοτήτων, σε πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Από την ατζέντα των συζητήσεων δεν έλειψε η έκφραση αγωνίας εκ μέρους των προέδρων των κοινοτήτων σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα και τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2021 και που υπερψηφίστηκαν ως προτάσεις από τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το γεγονός πως δεν εγκρίθηκε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής, ιδιαίτερα για τη διαχείριση του ηλεκτροφωτισμού στις κοινότητες, είναι κατά γενική ομολογία ένα «μελανό» σημείο για τον δημοτικό φωτισμό, όμως ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε πως η δημοτική αρχή προχωρά στο έργο της με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε δημότη, παρ’όλα τα εμπόδια και τις στείρες αντιρρήσεις.

Στις συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, παρούσα ήταν η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Υποστήριξης, με αρμοδιότητες των Δ.Ε. Ακράτας και Αιγείρας, κα Μαρία Σταυροπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος και Καθαριότητας κ. Νίκος Καραΐσκος.