Συνάντηση εργασίας Καλογερόπουλου – Μπονάνου στο Δημαρχείο Αιγιάλειας

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, είχε το πρωί της Τρίτης ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, στο πλαίσιο της διαρκούς και ωφέλιμης συνεργασίας των δυο φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν επι τάπητος συμπεριλαμβάνονται η σύνδεση του Νέου Λιμένα Αιγίου με την Ολυμπία Οδό, η διαμόρφωση των κόμβων εισόδου στο Αίγιο αλλά και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού σε διάφορα σημεία του Δήμου, καθώς και αρκετά ακόμα ζητήματα που χρήζουν παρεμβάσεων για την βελτίωση και τη δημιουργία υποδομών ποικίλων ειδών και έργων σε Αίγιο και Δημοτικές Ενότητες.

Ο κ. Μπονάνος ζήτησε από τους υπηρεσιακούς του Δήμου Αιγιαλείας να κατατεθούν σχετικές εισηγήσεις ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Ντίνος, Δημήτρης Φιλιππάτος και Βασίλης Χριστόπουλος. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Μπονάνο για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον και σημείωσε ότι η συνεργασία των δυο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική για τη διασφάλιση έργων και υπηρεσιών στην περιοχή του Δήμου Αιγιαλείας επ’ ωφελεία των πολιτών.