Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Ν. Καραΐσκο, πραγματοποίησε ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την Πρόεδρο κα. Χρονοπούλου Μαρία, τον Αντιπρόεδρο κ. Ντερντέ Δημήτρη και την Γ.Γραμματέα κα. Παναγοπούλου Αρχοντία.

Ο κ. Καραϊσκος ενημέρωσε τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού για την κατάσταση που επικρατεί και στη συνέχεια ανέλυσε την καμπάνια της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση απορριμμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος δήλωσε παρόν σε όλες τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας με σκοπό την ανακύκλωση και την αισθητική αναβάθμιση όλου του εμπορικού κέντρου και των περιχώρων, με την ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων και συμπολιτών μας, ώστε να απολαμβάνουμε μία αγορά καθαρή και αξιοπρεπής. Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύντομη αναφορά στην πιθανή αύξηση των Δημοτικών Τελών, με τον Εμπορικό Σύλλογο να εκφράζει την αγωνία του σε περίπτωση που εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, μιας και η αγορά βρίσκεται σε τελματώδη κατάσταση, μη μπορώντας να σηκώσει επιπλέον οικονομικό βάρος στην κάθε εμπορική και επιχειρηματική επιχείρησή της.

Επιπλέον προγραμματίζεται για το μήνα Νοέμβριο, ημερίδα ενημέρωσης από τον κ. Καραϊσκο, όλων των εμπόρων και επιχειρηματιών, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, για την ανακύκλωση και την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, ώστε να γνωρίσουμε τον ”Λαμπ-οίκο” και τις δράσεις του για μία καθαρή αγορά και όμορφη πόλη.