Συλλυπητήριες ευχές Ιερωνύμου για την εκδημία του ιατρού Θανάση Σταυρόπουλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πληροφορούμενος τον αδόκητο θάνατο του Ιατρού Αθανασίου Σταυρόπουλου, ο οποίος έπληξε σαν κεραυνός εν αιθρία την τοπική μας κοινωνία, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ο προσφιλέστατός μας Αθανάσιος Σταυρόπουλος, ο οποίος διακρινόταν για τον ακέραιο  χαρακτήρα του, τη γνησιότητα των αισθημάτων του και τη βαθιά χριστιανική πίστη του, άσκησε υποδειγματικώς το λειτούργημα της ιατρικής, ενώ ταυτόχρονα, αποτελώντας παράδειγμα γνήσιου χριστιανικού ήθους, θυσιαστικής προσφοράς και αλληλεγγύης και χαρακτηριζόμενος από ειλικρινή σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, προσέφερε εθελοντικώς επί σειρά πολλών ετών τις υπηρεσίες του στους τροφίμους του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Αγάπης Μέλαθρον – Ο Άγιος Χαράλαμπος».

Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως, τα Μέλη του Ιδρύματος, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, με τον οποίον ο μακαριστός Αθανάσιος Σταυρόπουλος συνεργάστηκε για πολλά έτη, προσεύχονται ο Αρχηγός της ζωής και Νικητής του θανάτου, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, να αναπαύσει και να τάξει την ευγενή ψυχή αυτού εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς Δικαίων.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ